Farligt Venskab

Farligt Venskab

Farligt-venskab-plakat

CAST:
Dr. Wahlin          ULF PILGAARD
Jonas                     MORTEN SCHAFFALITZKY
Teis                        KENN GODSKE
Lina                       HELLE FAGRALID
m.fl.
CREDITS:
Instruktør            JØRN FAURSCHOU
Manuskript         THORSTEIN THOMSEN & JØRN FAURSCHOU
Producer              MICHAEL OBEL
Musik                     STEFAN NILSSON
Fotograf                ERIC KRESS

Filmen FARLIGT VENSKAB en ungdomsorienteret thriller instrueret af Jørn Faurschou.

Filmen havde stor succes og blev placeret blandt de 3 bedste film inden for dette års produktioner. Filmen havde premiere i Tyskland i mere end 50 kopier og blev solgt til flere lande overalt i verden.

Dansk eventyrthriller om en desperat og hensynsløs forsker, der må tage ekstreme metoder i brug for at redde sit liv, da han får at vide, at han er dødeligt syg.

Dr. Wahlin, forsker og elitesportslæge, er netop vendt hjem fra USA for at nyde sit otium i Danmark. For at holde sig lidt igang tilbyder han sin ekspertise til den lokale sportsklub. Klubben tager imod hans tilbud med kyshånd. En af de spillere, som Dr. Wahlin udvælger til sit projekt, er den unge Jonas. Han er amitiøs, vil gerne på 1. holdet og tror iøvrigt også, at han gennem forøget fysisk styrke kan få større selvtillid og måske ovenikøbet score sin drømmepige, Lina, fra 1. G!Men det viser sig, at Dr. Wahlin har et helt specielt motiv for at tilbyde sin hjælp til klubbens talenter. Han er døende, har kun kort tid tilbage at leve i og er nu fast besluttet på, ved hjælp af en metode, han har udviklet i USA, at “bytte” krop med den sundeste af klubbens unge sportsmænd. Han vælger Jonas. Da Jonas senere vågner op efter “den første behandling”, får han sit livs chok; da han ser sig i spejlet, er det ikke sin egen krop han ser, men Dr. Wahlin’s!

Alternativ anmeldelse

http://sorensencinema.blogspot.dk/2012/04/anmeldelse-farligt-venskab.html

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment